Tour de France/Grand Départ-bingo, versie 2

Vanavond was ik in plaats van mijn gebruikelijke radiocolumn live in de uitzending van 3voor12/Utrecht Radio, waar Mike mij interviewde over mijn Tourbingo. Ik vertelde over de geschiedenis van mijn clichébingo’s en de lol ervan: voorspelbare evenementen worden nog veel grappiger als je al die voorspelbare dingen kunt afstrepen op een bingokaart.

Mike en ik bespraken in de uitzending een paar suggesties van fans en bedachten nog dat er eigenlijk ook wat items over de tropische toestanden van komend weekend toegevoegd zouden moeten worden. Het is immers onwaarschijnlijk dat zo’n radio- of tv-commentator de recordtemperaturen onbesproken laat.

Ik heb dus vanavond nog even gauw de bingomachine in een hogere versnelling gezet en tien nieuwe bingokaarten gemaakt, mét de toevoegingen van Mike en de fans. Geen nood als je je al had gehecht aan je eerder gedownloade bingokaart: die kan je gewoon blijven gebruiken. De nieuwe bingokaarten hebben nieuwe nummers (1A t/m 10A). Downloaden doe je hier!

Schermafbeelding 2015-07-02 om 00.47.18

Dus download, print en doe mee! En vergeet natuurlijk niet je tussenstanden over de beide Tourbingo’s te delen via de gebruikelijke sociale media, met de hashtag #tourbingo, op Facebook, Twitter en Instagram.

Hier luister je de hele aflevering van 3voor12/Utrecht Radio:

01 juli ’15 – Mike by 3voor12/Utrecht Radio on Mixcloud

Geef een reactie