Mario + piano + virtuoso = …

‘Wanna play some Mario?’

Toegegeven, ik speel een aardig robbertje piano, en kan me met Super Mario ook goed vermaken. Maar voordat ik me aan deze medley ga wagen…

2 gedachten over “Mario + piano + virtuoso = …

  1. Stamt Mario van Chopin af? :p

    Het klinkt heel arrogant, maar ik kan dat ook. En jij kunt het ook leren. Alleen: improviseren is een talent apart, dat je zelf moet ontwikkelen op basis van je muziekgevoel. Je leert het niet bij klassiek pianoles. Ga er rustig een uurtje voor zitten en klooi maar wat aan op je gevoel. Zorg dat er altijd iets anders komt als je er genoeg van hebt en maak elegante bruggetjes.

    Deze pianist vereenvoudigt trouwens een heel moeilijk stuk van Liszt dat hij in zijn improvisatie verwerkt. Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat ik dat ik deze video niet leuk vind: ik ben het juist heel erg eens met de manier waarop hij muziek maakt!

Geef een reactie