Robot evolution of dance

Deze robot danst beter dan sommige mensen die ik ken.

4 gedachten over “Robot evolution of dance

  1. “Deze robot danst beter dan sommige mensen die ik ken.” Dat zegt niet zoveel, ik weet dat jij heel trieste gevallen kent…

    Verder is de titel “evolution of dance” wel erg pretentieus: de heren/dames robotici beginnen bij de rock ’n roll, viseren uitsluitend popmuziek en leggen zwaar de nadruk op de jaren negentig. Kan die robot geen basse dance, pavane, menuet, gavotte, wals, foxtrot of charleston? Aan de andere kant: daar heb je natuurlijk twee robots voor nodig.

  2. Zeker waar, Wouter. Het is eigenlijk de schuld van Judson Laipply, dit filmpje is alleen een robot-remake daarvan. Hoe dan ook mis ik inderdaad ook aardig wat. Maar ja, historische correctheid is helaas nog nooit een noodzakelijke voorwaarde geweest voor een YouTube-hit ;)

Geef een reactie