Eindelijk, een pen voor ladies

Oh, Bic. Met je nieuwe pen voor dames.

Want natuurlijk kun je als vrouw je poezelige handjes niet zomaar om een unisex-pen heen vouwen. Ligt je geparfumeerde roze bloemetjespapier al klaar?

Ik heb hier geen woorden voor. Gelukkig zit het internet vol met medefeministen (m/v) die fantastische reviews hebben geschreven over dit misplaatste gedrocht.

I mistakenly used this pen to write a stern letter when I felt my penis shrivel up and fall off. I now have a functioning vagina and a reduced paycheck. Thanks a lot BIC.

7 gedachten over “Eindelijk, een pen voor ladies

  1. Wie zegt dat jij die pen moet kopen? Of dat een gewone Bicpen verboden is voor vrouwen?

    Er zijn zo veel gedrochten van dingen te koop, van de bladblazer tot de wc-bril met dolfijnprint. Daar kom je toch ook niet tegen in opstand?

  2. Ik vind vooral dat kinderen zelf moeten kunnen beslissen van wat voor lego ze houden. Het is zo zonde om “voor meisjes” of “voor jongens” op een doos te zetten, terwijl er ongetwijfeld genoeg jongetjes zijn die graag met roze lego spelen, en meisjes die van ridderlego houden. (Ik had zelf een kick-ass ridderkasteel vroeger. Zo gaaf!)

  3. Op de “Meisjeslego” stond ook helemaal niet “voor meisjes”. Er stond op: “Paradisa”, de naam van een bepaalde serie dingen. Bovendien: je kunt toch ook zeggen: zo blijft Lego, speelgoed dat technisch inzicht vereist, tenminste unisex? Ik kan me een eerdere post op dit blog herinneren: “Meisjesnerds kweken” met een circuit-poppenhuis? Wie zegt dat jongens daar niet mee willen spelen?

  4. Je hebt gelijk, Wouter. Ik krijg eigenlijk vooral de kriebels van de reclamefolders met ‘voor meisjes’-pagina’s (met roze plastic keukentjes) en ‘voor jongens’-pagina’s (met gereedschap en microscopen). Misschien projecteer ik die afkeer iets te veel op andere roze

    …deze uitzending wordt onderbroken dat iets dat letterlijk net, nu, op dit moment, in mijn Twitterfeed langskomt. Lego for men. Aiiiiiiiii. Lijkt mij op zich super awesome, zo’n VW-busje legoën, maar ik word zo boos van de ‘het is stoer dus het is voor mannen’-marketing dat ze mijn geld niet krijgen.

  5. Pingback: Eindelijk kunnen vrouwen computeren en autorijden! | Lady Geek

  6. Pingback: Bekentenis: ik koop roze scheermesjes | Lady Geek

Geef een reactie