Maak je eigen portemonnee van een cassettebandje

Geef maar toe: je hebt nog ergens een paar cassettebandjes liggen. Misschien wel officiële bandjes, echt gekocht in een winkel, maar waarschijnlijker zelf opgenomen bandjes. Overgetapet van vrienden of opgenomen van de radio. Van die bandjes van doorzichtig of ondoorzichtig plastic, van merken waar je tegenwoordig nooit meer iets van hoort, zoals Maxell, BASF of TDK.

Maar wat ga je doen met die dingen? Weggooien? Voelt toch een beetje zonde. Gelukkig heeft het internet de oplossing: maak je eigen portemonnee van een cassettebandje! Met een rits van 35 cm, een paar stukjes vilt, een lijmpistool en wat vrije tijd heb je in no time de beste hipster-accessoire ever.

Make a thing: Cassette Tape Wallets

2 gedachten over “Maak je eigen portemonnee van een cassettebandje

  1. Waarom bewaar je ze niet gewoon? Als je ze niet in de buurt van een sterke magnetische bron hebt laten liggen, klinken ze waarschijnlijk nog redelijk. Mijn nerdbroertje loopt tegenwoordig met een walkman rond (zo’n beetje het allerlaatste model ooit gemaakt). De retrotrend is echt nog niet voorbij, en als vinyl je niet meer alternatief genoeg is (steeds meer mensen doen het), zijn cassettebandjes een prachtige optie.

Geef een reactie