Voornamenbattle 2015: jongensnamen, de halve finales

Tijd voor de halve finales van de jongensnamen in de enige echte voornamenbattle 2015! De tussenstand is als volgt:

Als je de namenbattle goed hebt gevolgd, heb je het Beyaz?t-mysterie meegekregen: door een encodingfout lijkt er een naam met een vraagteken in de lijst te staan, maar eigenlijk zou dat Beyazıt moeten zijn, zoals je wellicht hier al hebt gelezen.

Halve finale 1

Dus ook al haalde Beyazıt exact 50% van de stemmen, we hebben de overwinning toch naar Shashank laten gaan. De krapste overwinning van de hele namenbattle! Tegenover Shashank staat Alpacino, die in de vorige ronde met 74% van de stemmen won van Cartagena.


Halve finale 2

In halve finale 2 vechten Viola (overwinning van 71%) en Dubbele (overwinning van 79%) het uit. Wie zal de finale halen?


Geef een reactie