Kerstbingo

Jarenlang speelden wij met een groepje vrienden de NRC Kerstbingo, waarbij het de bedoeling was om door het afstrepen van items als ‘amuses’, ‘Jingle Bells’ of ‘jurk met pailletten’ zo snel mogelijk vijf op een rij te bemachtigen. Simpelweg een manier om de jaarlijkse familiemarathon leuker (of, voor sommigen, überhaupt draaglijk) te maken. En natuurlijk uitgebreid twitteren: “Yes! Een AH Excellent product! Nu alleen nog een omvallende kaars en ik heb bingo!”

Maar na drie jaar met dezelfde bingokaarten is het toch tijd voor iets anders. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan door het maken van bingo’s voor andere voorspelbare evenementen zoals het Songfestival (‘windmachine’, ‘geoliede man-cleavage’, ‘Griekenland en Cyprus geven elkaar 12 punten’, etc.) en Sinterklaas (‘metrum klopt niet’, ‘iets over racisme en Zwarte Piet’, ‘veel te veel pepernoten’, etc.).

Dus without further ado hierbij dan: de nieuwe kerstbingo! Kies een kerstkaart, wees eerlijk, wees communicatief over de tussenresultaten (#kerstbingo) en laat me weten welke items je mist, zodat ik volgend jaar een nóg betere kerstbingo 3.0 kan maken. Fijne kerstbingo!

2 gedachten over “Kerstbingo

  1. Pingback: Eind-december-bingo | Lady Geek

  2. Pingback: 2012-eindejaarsbingo | Lady Geek

Geef een reactie