Tip van de Dag: Tubalr

Het heeft een naam waarvan je even je best moet doen om ‘m te onthouden, maar verder werkt het als een zonnetje en is het een oplossing voor een probleem waarvan je je nu opeens pas realiseert dat je tere zieltje er al jaren onder lijdt. En die oplossing heet Tubalr. Helemaal in lijn met wat ik op dit moment uit mijn duim zuig als voorspelling voor het web in 2012: decluttering.

Tubalr is een tekstbox, twee knoppen en 60 woorden uitleg. En heel veel ingewikkelder wordt het niet. Typ de naam van je favoriete lievelingsartiest in het boxje en kies ‘Only’ om een playlist te krijgen van YouTube-video’s van enkel en alleen die artiest, of ‘Similar’ voor een playlist met gelijksoortige video’s. En daar blijft het bij. YouTube voor de muziek, zonder een hoop rotzooi op je scherm en onzinnige comments.

Tubalr

Geef een reactie