Nerdverkleedfeest? Be smart about it.

“Every 30 seconds in this country, a woman shows up to a sci-fi gathering as Slave Leia.”

Nerddames. Geekladies. Ik moet even iets ernstigs met jullie bespreken. Stel, je gaat naar een nerdy verkleedfeestje en je bent van plan om als Slave Leia te gaan. Doe het niet! Er zijn zoveel meer goede opties. Kaley Cuoco legt in onderstaand filmpje nog even goed uit waarom.

Op mijn laatste nerdfeestjes waren er o.a. een fantastische Seven of Nine, een Doppler-effect, een snaartheorie, en gewoon een heleboel klassieke nerds. Ik was zelf overigens verkleed als levende Gameboy, hoewel ik me niet van tevoren had gerealiseerd dat dat betekende dat mensen de hele tijd aan mijn knoppen wilden zitten. (Awkward.)

Eén gedachte over “Nerdverkleedfeest? Be smart about it.

Geef een reactie