Hoe overleef ik de robocalypse?

Tip van de dag: maak je vooral geen zorgen over zombies, vampieren of godzilla’s. Ik roep al jaren – en geloof me nou, als gepromoveerd kunstmatig intelligentica heb ik hier verstand van – dat je je eerder zorgen moet maken over robots die de wereld overnemen. Mijn onderzoek naar een intelligent kookboek klinkt onschuldig, maar je wil niet wéten wat er gebeurt als je je niet aan het recept houdt.

Gepromoveerd roboticus en professionele slimmerik Daniel H. Wilson is zo vriendelijk om ons uit te leggen hoe je een robot uprising herkent en hoe je je het beste kunt wapenen tegen onze nieuwe overlords. De mensen van Epipheo maakten er een geweld(dad)ig animatiefilmpje bij.

4 gedachten over “Hoe overleef ik de robocalypse?

  1. Pingback: Iedereen is een wetenschapper | Lady Geek

  2. Pingback: Invade ALL OF THE humans!!! | Lady Geek

  3. Pingback: De robocalypse volgens xkcd | Lady Geek

Geef een reactie