2012-Eindejaarsbingo

Ik hou van voorspelbare gebeurtenissen. En dan vooral lol die je kunt hebben met het tot in de puntjes voorspellen ervan. Sommige mensen doen dat met drankspelletjes, ik doe dat liever met bingo. Om een paar voorbeelden te geven:

– Songfestivalbingo (met items als ‘windmachine’, ‘modulatie’ en ‘Griekenland en Cyprus geven elkaar 12 punten’)

– Sinterklaasbingo (‘iets over racisme en Zwarte Piet’, ‘een bijzondere dichtvorm’, ‘platgetrapte pepernoot in vloerbedekking’)

IKEA-bingo (‘huilend kind’, ‘Zweedse jongensnaam’, ‘heftruck’)

Kerstbingo (‘gourmetten/fonduen’, ‘Home Alone’, ‘onenigheid om gezelschapsspel’)

In het kader van variatie wil ik dit jaar een 2012-eindejaarsbingo maken. Met items als: ‘de wereld vergaat’, ‘oliebollen’, ‘wat wordt het toch vroeg donker hè’, ‘alweer een jaar’ en ‘iemand post een foto van zijn kerstboom op Facebook’. Welke items zijn nog meer onmisbaar voor op de 2012-eindejaarsbingo?

EDIT: dames en heren, hij is af! Doe je ook mee met de 2012-eindejaarsbingo? Download hier de bingokaarten, kies één of twee kaarten om mee te spelen, en Twitter en Facebook er een partij op los (al dan niet met kerstboomfoto), onder de hashtag #eindejaarsbingo. Op 1 januari bepalen we de winnaar!

7 gedachten over “2012-Eindejaarsbingo

  1. ‘De wereld vergaat’ is al een bingo op zich waard. ‘Maya-kalender, apocalypse, een grappig bedoeld bucketlist-bericht, een YouTube filmpje van ‘It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)’ van R.E.M.

  2. Even denken, ik kom zo op: “De christenen hebben kerst gestolen”, “Vuurwerk moet verboden worden”, “Foto van kind verminkt door vuurwerk wat geliked (?) moet worden”, “Lijstje met goede voornemens” en “Champagne (echt of nep)”.

Geef een reactie