Eindelijk kunnen vrouwen computeren en autorijden!

Joepiedepoepie, ik hoef niet meer alleen op papier te schrijven: naast die speciale damespen is er nu EINDELIJK ook een computer voor vrouwen. En een auto! Want stel je voor dat ik zo’n standaard mannelijke computer of auto zou gebruiken, ik zie dat al helemaal misgaan met mijn versgelakte nagels en mijn wankele hoge hakken en mijn tere zieltje. Om nog maar niet te spreken van mijn compleet ontbrekende technische kennis en mijn gebrek aan richtinggevoel. Bovendien mis ik op mijn computer altijd een speciale toets om glitters, hartjes en eenhoorns in mijn mails en documenten in te voegen.

Ook al houden vrouwen helemáál niet van specificaties, toch even heel kort de details:

  • De dameslaptop is te verkrijgen in wit, roze of bruin (?!), heeft allerlei glimmende details en is ook vrouwelijk on the inside: speciale software om je dagboek bij te houden en je horoscoop te checken!
  • De damesauto is roze en heeft een UV-blokkerende voorruit, tegen rimpels en huidkanker. Prachtig en typisch voor de dames dus! Want er is geen enkele man die ook maar iets geeft om rimpels en huidkanker. Toch, heren?

2 gedachten over “Eindelijk kunnen vrouwen computeren en autorijden!

  1. Pingback: Bekentenis: ik koop roze scheermesjes | Lady Geek

  2. Pingback: Alledaags seksisme m/v | Lady Geek

Geef een reactie