Nieuwe levels voor Monument Valley!

Monument Valley is een iOS/Android-game met puzzels die je hoofd doen kraken en een prachtige soundtrack. De game is al een tijdje uit (en ik heb ‘m dan ook al een paar keer uitgespeeld), maar er komt deze week een update met acht nieuwe levels aan:

The new levels are filled with gorgeous, richly-hued monuments. The art is more detailed, with emphasis on the landscapes containing the monuments. You’ll see waterfalls and lava pits. The architecture in the game has become more ambitious, and the gameplay has increased in complexity, too. You’ll experience more detailed game mechanics centered around the tag team play necessitated by controlling both Ida and the totem.

De nieuwe levels worden als in-app purchase in het spel beschikbaar.

Voor wie Monument Valley nog niet kent: als je van puzzels, mooie dingen en/of Escher-achtige structuren houdt, kan ik je absoluut aanraden om eens een keer €3,59 aan een spel te besteden. Ik heb het spel uiteindelijk twee keer uitgespeeld, op mijn iPhone en nog eens op mijn iPad, omdat ik er geen genoeg van kon krijgen. Maar wacht, ik laat de trailer gewoon voor zich spreken:

EDIT: tot 7 december kun je een gratis bonuslevel downloaden!

2 gedachten over “Nieuwe levels voor Monument Valley!

Geef een reactie