Leestip van de (somberste) dag (van het jaar)

We weten allemaal dat de derde maandag in januari de somberste dag van het jaar is.

January is a depressing time for many. The weather’s awful, you get less daylight than a stunted dandelion and your body is struggling to cope with the withdrawal of the depression-alleviating calorific foods, such as chocolate, of the hedonistic festive period. January is one long post-Christmas hangover.

Blijkt dat dus allemaal onzin te zijn! Pak je slingers, toeters, confetti, taartjes. Het valt allemaal wel mee vandaag.

4 gedachten over “Leestip van de (somberste) dag (van het jaar)

  1. Ik vind dat juist helemaal niet de somberste dag…dat vond ik juist op dinsdag 3 januari toen ik weer voor het eerst aan het werk moest.Nu zijn we een paar weken verder en gaan weer richting het licht. En daarbij is het nog zacht weer ook!! En ik zit goed in mijn vel!
    En idd Patricia: Het leven is een groot feest maar je moet idd ZELF de slingers ophangen. Niemand anders doet dat namelijk voor jou!!

  2. Pingback: Blue Monday is onzin | Lady Geek

Geef een reactie