Een stijlvolle vrouw (m/v) behoeft geen stripper

Laatst organiseerde ik een vrijgezellenfeestje, en zoals dat op traditionele wijze gebeurt, kwam het onderwerp ‘strippers’ uitgebreid ter sprake tijdens de voorbereiding. In theorie heel leuk, in de praktijk altijd trashy, tacky, vieze mannen die vieze dingen doen. (Denk ik.) (Ik heb niet overweldigend veel ervaring met strippers, moet ik heel eerlijk toegeven.)

Maar waaróm eigenlijk een stripper? Om je bijzonder en sexy te voelen? Volgens mij werkt dat veel beter met een een knappe man die je op je wenken bedient, die je aardbeien voert en die een fles champagne over zijn naakte bovenlijf giet als je hem dat beveelt. Een mooie man met een baard en een charmante glimlach, met de stem van Benedict Cumberbatch en het lijf van George Clooney… 

Manservants

Om maar eens iets willekeurigs te noemen.

Gelukkig hebben we de dames van ManServants. Omdat een filmpje meer zegt dan duizend woorden, laat ik het gewoon even hierbij:

Zeg nou zelf. Welke mannenliefhebber zou nou niet zoiets willen? Geef ons een Nederlandse afdeling! Please! Please! Ik wil best helpen anders. Met de Nederlandse audities. Zou ik niet erg vinden, hoor. ‘Sorry, zou je toch nog even je shirt uit willen doen voor de zekerheid?’

Het vrijgezellenfeestje bevatte overigens uiteindelijk vrij veel naakt. Maar zonder seksuele connotatie: in de sauna.

Geef een reactie