De echte Lady Geek robot-tentoonstelling in Arnhem

De enige echte Lady Geek-robotverzameling staat heel juli, augustus en september tentoongesteld in cultureel centrum Rozet in Arnhem. De robots vonden het maar wat spannend om uit logeren te gaan, dus de Meneer en ik gingen ze samen wegbrengen.

De Meneer en ik gingen naar Arnhem met een grote koffer met robots.

De Meneer en ik in de trein naar Arnhem met een grote koffer met robots.

Ik had mijn grootste koffer helemaal volgebouwd met robots en bubbeltjesplastic.

Ik had mijn grootste koffer helemaal volgebouwd met robots en bubbeltjesplastic. (Eigenlijk gelogen: de koffer is te leen. Mijn eigen grootste koffer was niet groot genoeg.)

Ik had zoveel mogelijk doosjes meegenomen: handig voor transport, en ook leuk om aan de tentoonstelling toe te voegen.

Ik had zoveel mogelijk robots in hun doosjes gedaan voor het transport. Het uitpakken was even een klus, maar de doosjes bleken ook leuk om bij de tentoonstelling te zetten.

Ik had niet alleen robots mee, maar ook allerlei robotgerelateerde items zoals boeken, potloden, een kurkentrekker en een ijsblokjesmaker.

Mijn robotverzameling bestaat niet alleen uit robots, maar bevat ook allerlei robotgerelateerde items zoals boeken, potloden, een kurkentrekker, een portemonnee en een ijsblokjesmaker. En dan had ik de handwarmer, bierfles, ansichtkaarten en het sexy robotboek (niet bestemd voor kinderoogjes) nog thuis laten liggen.

Zoals je ziet ben ik enigszins ongefocust (ha!) aan het werk.

Zoals je ziet ben ik enigszins ongefocust (ha!) aan het werk.

De robots vonden het spannend en zochten in eerste instantie nog even steun bij elkaar.

De robots vonden de logeerpartij maar wat spannend, en zochten tijdens het uitpakken in eerste instantie nog even mentale steun bij elkaar.

Sommige robots mochten op een podium.

Sommige robots mochten op een podium. De rest was stiekem een beetje jaloers, maar de peper-en-zout-robots (linksonder) mogen niet zeuren, want die staan al op de voor- én achterkant van mijn proefschrift.

WALL·E ziet toe op een goed verloop van de logeerpartij.

WALL·E (links) ziet toe op een goed verloop van de logeerpartij. De houten puzzelrobots liggen alvast even uit te rusten. De oranje kartonnen looprobot (midden) raakte een beetje gewond tijdens de verhuizing, hij loopt nu nog maar met één been. Gelukkig mag hij even drie maanden stil blijven staan. Daarna mag hij bij Lady Geek thuis even naar de robotdokter.

R2D2 en C3PO staan op wacht bij het robotstickerboek.

LEGO-mini-R2D2 en LEGO-mini-C3PO staan op wacht bij het robotstickerboek.

De Meneer staat nog even alles goed te keuren.

De Meneer staat nog even alles goed te keuren.

Dag supergrote robot! Boven je staat de Lady Geek-cartoon op wacht.

Dag supergrote robot! Dag andere robotvriendjes! Boven jullie blikken hoofdjes hangt de Lady Geek-cartoon op wacht. Tot over drie maanden!

Op bezoek bij de robots? Cultureel centrum Rozet vind je aan de Kortestraat 16 in Arnhem. Als je bij binnenkomst de trap neemt naar de derde verdieping, vind je de Lady Geek robot-tentoonstelling bovenaan de trap aan je linkerhand, tegenover de krantenmuur. Als je met de lift naar de derde gaat, vind je ‘m daar ook.

6 gedachten over “De echte Lady Geek robot-tentoonstelling in Arnhem

  1. Pingback: Robot van de week #1 | Lady Geek

  2. Pingback: Robot van de week #2 | Lady Geek

  3. Pingback: Robot van de week #3 | Lady Geek

  4. Pingback: Robot van de week #4 | Lady Geek

Geef een reactie