d.Bot, de chatpartner uit je akeligste dromen

Als je je als vrouw wel eens in de wereld van het online daten/chatten/multiplayer gamen hebt begeven, zou het me weinig verbazen als een gesprek met d.Bot herinneringen oproept aan eerdere chats met mannen. Een kleine bloemlezing om mee te beginnen, waarbij ik ben het charmante popje op rechts ben, en het silhouet links de chatbot die met me begon te praten:

dbot 1dbot 2

d.Bot is een vrij simpele chatbot die het slechtste in de chattende man (pardon: creep) verzamelt. Er zijn weinig interactiefs in, maar misschien is dat juist wel de kracht. d.Bot vertelt nooit iets over zichzelf, maar begint al vrij snel om iets te veel persoonlijke informatie te vragen en neerbuigende uitspraken te doen.

dbot 3dbot 5

Ik heb echt geprobeerd mijn cool te bewaren, want ik wilde de spreekwoordelijke chattende man best een kans geven, maar op een gegeven moment werd het me toch iets te veel.

dbot 4

Natuurlijk is dit een verzameling van de rotte appels, maar wat ik wel eens zou willen weten, een klein non-representatief lezersonderzoekje: hoeveel van de dames hebben ervaring met dit soort creepy, opdringerige chatters (m/v)? En waar ik ook benieuwd naar ben is of je als man ook dit soort chattende engerds (m/v) meemaakt, want het zou zonde zijn als daar ook creepy internetverhalen rondzweven die niet gehoord worden omdat de discussie wordt gedomineerd door het vrouwelijk perspectief. Vertel!

(Gevonden via de onvolprezen Stellingdames.)

Geef een reactie