Voornamenbattle 2015: jongensnamen, ronde 2

Ook voor de jongensnamen is het nu alweer tijd voor ronde 2. Als je er nu pas in valt, kun je het hoe-en-wat nog even nalezen. Ook bij de jongens heeft ronde 1 prachtige aantallen stemmers opgeleverd, en een paar héle spannende uitkomsten. Per poule zijn er nu nog vier namen over, dus 16 in totaal. De up-to-date stand zie je hier:

En dan natuurlijk door naar het stemmen – na deze ronde is er per poule nog maar een tweetal over, wat betekent dat het op dat moment alweer tijd wordt voor de kwartfinales… Spannend!

Poule A: bijzondere spelling

Beyaz?t won (waarschijnlijk dankzij het goed geplaatste vraagteken) met 77%, Tdjayden met zelfs 91%, Devineamoriò haalde een kleine overwinning van 58% binnen, en Shashank won ruim met 82% van de stemmen.

Poule B: achternamen en plaatsen in tijd en ruimte

Clinton won ruim van Cameron met 80% van de stemmen (zou dat tussen de twee politici ook zo zijn?), Alpacino echter maar met een krappe 52% van Rhijnvis. Cartagena blijft in de race met 54% van de stemmen, Pollux met niet minder dan 66%.

Poule C: merknamen, Engelse woorden en muziek

De krapste overwinning tot nu toe: met 50,48% van de stemmen gaat Dior maar nét door naar de volgende ronde. Cash wint ruimer, met 67%, Rain zelfs met 77% en Viola eveneens met 77%.

Poule D: diverse zelfstandige naamwoorden

Beer haalt een krappe overwinning van 53% binnen, Dubbele wint daarentegen ruim met 86%, net als Majesty. Tot slot, wat een verrassing: Surprise gaat met 56% van de stemmen door naar de volgende ronde.

Had je ondertussen ook al gestemd op ronde 2 van de meisjesnamen? Je hebt nog tot het einde van de middag, daarna is het alweer tijd voor het voorbereiden van de eerste kwartfinale!

3 gedachten over “Voornamenbattle 2015: jongensnamen, ronde 2

  1. Pingback: Voornamenbattle 2015: meisjesnamen, de kwartfinales | Lady Geek

Geef een reactie