Voornamenbattle 2015: meisjesnamen, de kwartfinales

Zo spannend: het is tijd voor de meisjeskwartfinales van de voornamenbattle 2015! Tromgeroffel voor de tussenstand:

Per poule is er nog maar één poll over… We houden na deze ronde dus nog maar vier namen over, en overmorgen gaan we dus door naar de halve finales. Goed je best doen met stemmen dus!

Poule A: moeilijke spelling

Misschien niet heel verrassend, maar de langste namen hebben de vorige ronde glansrijk doorstaan: Blessing-VirginYah won met 72%, X’Jeàneyshá-Treángelys zelfs met 88%. Maar wie komt de kwartfinale door?

Poule B: tv, uitroepen en andere curiosa

De overwinningen in Poule B zijn iets minder ruim dan in Poule A: hier won Pharell-Justice de vorige ronde met 65%, Tsz zelfs maar met 56%. Maar betekent dat ook dat de kwartfinale minder spannend wordt?

Poule C: Natuur, eten, drinken en merknamen

In Poule C zien we twee ruime overwinningen: Rookje won de vorige ronde met 76%, Fanta zelfs met 82%. Maar wie zal deze ronde overleven?

Poule D: Achternamen, stoere namen en Engelse woorden

In de vorige ronde won Dikkie van Bruna met 73%, en Snow van Blue met 59%. Een aardig verschil, maar zou dat iets voorspellen voor de uitkomst van deze kwartfinale?

Stemmen stemmen stemmen… Ook nog tot het einde van de middag op ronde 2 van de jongensnamen. En dan wordt het tijd voor de halve finales!

Geef een reactie