Als je huis je wereld is

Sinds deze week werken de Meneer en ik in schuin tegenover elkaar aan ons gezamenlijke bureau, Het Bureau. (Vroeger kon je daar eten, maar ja, tijden veranderen.) Leuke plek, en je kunt er lekkere koffie drinken, die je haalt bij de naastgelegen fuchsiaroze koffietent Bitchin’ Kitchen. Omdat Het Bureau niet helemaal geschikt is voor videobellen met collega’s, trekken we ons daarvoor soms terug in De Bovenkamer.

Onbijt en lunch halen we eigenlijk elke dag bij Chateau Frigo, en meestal eten we het op kantoor. Soms nemen we wat meer afstand van het werk door de maaltijden te gebruiken in Café Canapé, een klein stukje verderop. Je kunt daar comfortabel loungen, dus ook een fijne plek voor ’s avonds. Ons vaste koffietentje Bitchin’ Kitchen serveert dan lekkere hapjes en drankjes, en ze draaien er dan vaak films, maar je kunt er ook gewoon zitten met een boek.

Soms is er live muziek in Café Canapé. Een van de reguliere muzikanten is ook wel bekend als muzikant/producer van Studio Pinguïn, een studio-annex-muziekwinkel die zo dichtbij zit dat je soms zelfs de muziek vanuit de studio in het café kan horen. Zo nu en dan monden de live optredens in Café Canapé uit tot een jamsessie met alle aanwezige bezoekers!

Als je wel weer klaar bent met al die feestelijkheden, kun je je terugtrekken in Spa Mario-Henriette, een gezellige spa met bad- en douchefaciliteiten en Super Mario-decoraties. Aan het eind van de dag vleien we ons neer in Hotel Bedmen. De volgende ochtend beginnen we de dag met shoppen bij Pax, een fantastische weggeefwinkel waar ze alleen onze eigen maten hebben, en dan begint het feest weer van voren af aan.

Hoe ga jij de verschillende delen van je huis voorlopig noemen?

3 gedachten over “Als je huis je wereld is

  1. Pingback: Als je land je wereld is: vakantietips in Nederland | Lady Geek

Geef een reactie