Songfestivalbingo 2021

We zijn er weer! Eerst even de vaste inleiding:

Prelude from the Te Deum by Charpentier, via Wikimedia Commons

Zo, daar zijn we dan. Het was even spannend, maar na een jaar overslaan gaat het dit jaar toch weer door: Songfestivalbingo! Je kunt ‘m inzetten bij de halve finale op dinsdag- en donderdagavond en/of bij de finale op zaterdagavond. De bingo is vers geüpdatet met wat onvermijdelijke coronagerelateerde gebeurtenissen, plus natuurlijk wat andere aanpassingen zodat vaste meespelers niet steeds weer met dezelfde bingokaart voor hun neus zitten. Hoppa, downloaden en uitprinten of op je telefoon bekijken, en spelen maar!

>> DOWNLOAD SONGFESTIVALBINGO 2021 <<

Doorsturen naar je vrienden/ouders/kennissen/collega’s/buren mag uiteraard! En vergeet niet je tussenstand te delen op social media met de hashtag #songfestivalbingo.

2 gedachten over “Songfestivalbingo 2021

Geef een reactie