Zomergastenbingo: de eerste editie

Eigenlijk zijn het Eurovisie songfestival en Zomergasten bijna hetzelfde: een lange avond die best lastig is om helemaal tot het einde vol te houden, veel afwisseling, hoogte- en dieptepunten, een bijzonder decor, zo nu en dan een pijnlijke stilte, de presentator(en) en diens kledingkeuzes zijn altijd weer onderwerp van discussie, en natuurlijk heeft iedereen op Twitter er een mening over.

Vandaar dus dat ik het hoog tijd vind om na 12 jaar (!) diverse clichébingo’s, met Songfestivalbingo als grootste ster, nu ook eindelijk Zomergastenbingo te lanceren. Het stramien is bekend: download de pdf en print ‘m uit, verdeel de kaarten onder je Zomergasten-kijk-clubje (1 of 2 kaarten per persoon is optimaal) en deel je tussen- en eindresultaten met de hashtag #zomergastenbingo op Twitter, Insta en andere socials om je voortgang te kunnen vergelijken met al je vrienden, vijanden en willekeurige internetgenoten. En stuur me al je suggesties voor toevoegingen voor de tweede editie!

Zijn jullie trouwens ook zo benieuwd hoe Theo Maassen het gaat doen? Blijkbaar zijn er een hoop andere potentiële interviewers afgevallen tijdens de selectieprocedure:

Geef een reactie